Rij en bezoek de Lichtroute Noordoostpolder 2016

Beleef de verrassende veelzijdigheid aan de verlichte boerderijen en woningen. Kom en bezoek de Lichtroute Noordoostpolder 2016.

Doel is promotie van ons mooie gebied aan de polderbewoners en mensen van buitenaf door uitleg te geven over de geschiedenis en de boerderijentypes, het landschap en de bedrijfsontwikkelingen. Aan de westelijke kant van de Noordoostpolder, nabij de dijken en het IJsselmeer, vindt men naast traditionele landbouwbedrijven ook diverse agrarisch gerelateerde ondernemingen. De ca. 35 kilometer lange route met een 80-tal verlichte objecten kan gereden worden op: vrijdag 9 december, zaterdag 10, zondag 11, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december vanaf 16.00 uur.

Op de route organiseren diverse agrarische en gastvrije bedrijven een Open Dag. Zij geven u de gelegenheid een kijkje te nemen bij de dagelijkse gang van zaken. Marjoleinveldkruiden zal volop in de schijnwerpers staan, maar houdt geen open dag. Hiervoor kunt u bij ons terecht in het Uit-jetentweekend van vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni 2017 en/of tijdens workshops en na telefonische of emailafspraak.

Kijk voor verkoop Lichtrouteboekjes, adressen, de meest actuele informatie en locaties voor de open dagen op www.lichtroutenoordoostpolder.nl.