Plaats voor twee zorgvraagsters

Bij Stichting Marjoleinveldkruiden is op korte termijn plaats voor twee zorgvraagsters die dagbesteding zoeken voor minimaal twee en maximaal vijf dagen in de week.

Profiel:
Stichting Marjoleinveldkruiden werkt met een kleine groep zorgvraagsters waarbij wordt gestreefd naar zoveel mogelijk homogeniteit: zorgvraagsters zijn vrouw en in de leeftijd tussen 20 en 50 jaar, afhankelijk van het ‘jeugdigheidsgehalte’. Bij de zorgzwaarte is het belangrijk dat men mobiel is, rust belangrijk vindt, houdt van tuinieren en van dieren. Iemand moet voldoende zelfredzaam zijn als de zorg voor één van de andere zorgvraagsters dit even kort noodzakelijk maakt. De mogelijkheid voor onderlinge communicatie is belangrijk, en bij voorkeur is er een voorliefde voor rustige (klassieke) muziek.

Procedure:
Nieuwe zorgvraagsters maken kennis met alle medewerksters en huidige zorgvraagster(s), bijvoorbeeld door een dagdeel mee te draaien. Bij een wederzijdse interesse wordt een proefperiode van minimaal één maand afgesproken. Pas bij de start van de proefperiode zal een vergoeding worden gevraagd. Aan het einde van de proefperiode wordt door beide partijen besproken of de dagbesteding voor langere termijn wordt doorgezet.

Kent u misschien iemand uit uw omgeving die op zoek is naar een kleinschalige dagbesteding in een mooie groene omgeving? Op onze aandachtsboerderij bieden we graag iemand zo`n fijne plek.

Voor verdere inlichtingen kunt u altijd bij ons terecht: telefonisch op 0527-650067 of per mail op marjoleinveldkruiden@gmail.com.