Uit-jeTent 2016 van 3 tot en met 5 juni

Even niets aan uw hoofd… alleen u en de weldadige rust in prachtige tuinen. Prachtige tuinen? Zijn die in de Noordoostpolder te vinden? Nou en of! Particuliere tuineigenaren zetten het eerste weekend in juni in het kader van Uit-jetent hun tuinhek gastvrij voor u open. Verbaas u over de enorme creativiteit en liefdevolle toewijding, waarmee deze tuineigenaren hun erf hebben omgetoverd tot weelderige groene oases.

Stichting Marjoleinveldkruiden doet met drie open tuindagen hier ook aan mee: van 10 tot 16 uur op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016.

Kom gerust en geniet van alles wat er bij ons is te zien en te beleven. Misschien doet u wel leuke ideeën op en krijgt u inspiratie voor uw eigen tuin. Onze tuin onderscheidt zich o.a. door de vele verschillende soorten kruiden. Er is tevens een moestuin, boomgaard en vijver. U kunt zelf in eigen tempo rondwandelen en ergens gaan zitten op één van de terrasjes. Indien gewenst wordt u rondgeleid om net even iets meer informatie te krijgen over de kruiden en/of de achtergrond van Marjoleinveldkruiden.

Tijdens deze dagen verkopen we o.a. kruidentheeën, stekjes, huis- en tuindecoraties, eigengemaakte jams, mini lavendel– en brandnetelcakes. Er is koffie, verse kruidenthee, limonade, zelfgebakken cake en huisgemaakte soep.

Meer informatie: https://www.uit-jetent.nl/over-uit-je-tent/open-tuinen.