‘Uit-je tent’ weekend groot succes, 24 mei 2011

Afgelopen weekend vond het ‘Uit-je tent’ kampeerweekend plaats in de Noordoostpolder. Marjoleinveldkruiden ontving een aantal kampeerders en stelde de tuin open voor bezoekers. Zo’n 50 belangstellenden konden bij stralend weer genieten van de moes- en kruidentuin.

Wat de kampeerders van het weekend vonden kunnen we ze het beste zelf laten vertellen. Hieronder een aantal quotes uit het gastenboek:
– “Oase in de polder. Rust en ontspanning in deze groene wereld. Prima toeven en heerlijk overnachten. Wij kijken uit naar volgend jaar.”
– “Jullie hebben ons heel gastvrij ontvangen in Marjoleinveldkruidentuin. We hebben heerlijke lavendelcake gegeten. Er valt verschrikkelijk veel te zien en het is hier heerlijk rustig. De oranje vogel (van papiermache) bij de kas houdt parmantig de wacht. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid.”
– “Weekend vol verrassing om in de Noordoostpolder te overnachten; een weekend lang in een groene mooie wereld. Prima bij Marjoleinveldkruiden te Tollebeek.”
– “Wij zijn super gastvrij ontvangen bij Marjoleinkruidentuin. Een heel mooi plekje en met prachtig weer lekker kamperen in de boomgaard. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Op de fotopagina zijn een aantal foto’s toegevoegd.