Het programma voor 2017 is bekend!

Het jaar is nog maar net begonnen en de voorpret begint hier al. We hebben gezellig met elkaar zitten brainstormen om ook voor dit jaar weer een leuk gevarieerd programma op te zetten. En het is ons gelukt: hieronder vermelden we het hele programma, zodat u misschien al een datum in uw agenda kunt vrijhouden.

Het programma voor 2017:

– Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land, weer NL-doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart zetten ook wij de deuren open. U kunt zich via www.nldoet.nl aanmelden via de links op www.marjoleinveldkruiden.nl/nldoet. Er staan klussen beschreven, maar er zijn ook andere werkzaamheden in de tuin mogelijk. Als u zich daarna ook even bij ons aanmeldt, verzorgen wij voor u de catering.

– Theeproeverij van verschillende theekruiden uit de tuin. Tijdens de rondleiding door de tuin genieten van vingerhapjes waarin (wilde)kruiden zijn verwerkt. Op dinsdag 16 mei van 14.00 – 16.30 uur.

– Open tuindagen tijdens het Uit-jeTent Festival op 9, 10 en 11 juni van 10.00 – 16.00 uur.

– Lavendelmiddag met een workshop geurzakje maken, een zoete proeverij en een lavendel geurkaars maken op donderdag 29 juni van 14.00 – 16.30 uur.

– Workshop: feestelijke vogelvoedertaart maken op donderdag 2 november van 9.30 – 12.00 uur.

De workshops en proeverijen zijn voor max. 8 personen en er zijn kosten aan verbonden. Meer informatie hierover volgt. Alvast opgeven kan natuurlijk wel.

Buiten het programma om is er op afspraak gelegenheid ons te bezoeken. Met een eigen groepje komen voor een workshop, proeverij of high tea kan ook. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Email: marjoleinveldkruiden@gmail.com
Telefoon: 0527 – 650067
www.marjoleinveldkruiden.nl